Nieuw
Home > Partners

Partners

Business partners


Wiltec
Een verantwoorde en veilige werkplek: dat is waar Wiltec voor staat. Wiltec levert een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding, afgestemd op uw specifieke situatie. Naast een uitgebreid servicepakket vertegenwoordigt Wiltec vele A-merken in de Nederlandse markt, waaronder Showa, HexArmor, Björnkläder, Arbesko, Swiss One en YouFocus.

 

PHOV

 

 


PHOV
, Opleidingen Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne en Procesveiligheid.
Een veilige werkomgeving, dat wil iedereen! Om dit te bewerkstelligen zijn goed opgeleide professionals nodig. Dit zijn Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten en anderen die zich inzetten voor veiligheid op de werkvloer. PHOV biedt opleidingen om deze mensen en hun vakgebieden verder te ontwikkelen!

 

Kader

Kader
Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo en milieu.
We ondersteunen o.a. bij:

  • Het behalen van certificaten (zoals ISO 9001 of ISO 27001).
  • Het behalen van een diploma (zoals Hogere Veiligheidskunde of het bewijs van vakbekwaamheid tot EPA adviseur).
  • Het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Intersafe

Intersafe
Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. Sinds Roel Groeneveld in 1934 zijn eerste optiekwinkel opende, is Intersafe uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van producten en diensten die de veiligheid van uw medewerkers vergroot in elke situatie en onder elke omstandigheid.

U kunt bij Intersafe terecht voor de complete range: van risicoanalyse tot persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en certificering. Intersafe is in Nederland, België en Frankrijk een zéér belangrijke marktspeler omdat zij een uitgebreid producten- en dienstenpakket combineert met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten.

Als internationaal concern respecteren wij de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kunnen we in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten.

Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe uw partner voor veilig werken, voor elke werkplek, zowel in de industrie als op kantoor.

Emma

Emma
When ordinary shoes just aren’t up to the job, there’s always an Emma shoe that is. Schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Emma biedt meer veiligheid én meer comfort.

 

copla

 

 

 

Copla: Opleiding – Training – Consultants
Copla is al 25 jaar gespecialiseerd in veiligheidszorg met als doel het werk daadwerkelijk veiliger te maken. In heel Nederland verzorgt ze erkende opleidingen HVK en MVK, masterclasses, in-companytrainingen en coaching.

Copla consultants adviseren en begeleiden veiligheidskundigen, directies en ondernemingsraden van organisaties in uiteenlopende sectoren bij veiligheidszorg.

 

Content partnersCSR-centrum

 

 

 

OSHA

 

 

 

 

HR-MAR-SAL-Congres-Over-Duurzame-inzetbaarheid-Logo-RIVM-2013

 

 

 

Prevent-Partner

 

 

Reageer

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd, velden met een * zijn verplicht.

*

Neem onderstaande anti-spam code over: