Home > Partners

Partners

Business partners

3M 003 Logo RGB

3M
Elke 3 minuten koopt iemand ergens ter wereld ten minste één 3M product. De Post-it® Notes memoblaadjes zijn misschien wel ons bekendste product dat dagelijks wordt gebruikt.  Dat in auto’s ook tientallen producten van 3M zitten, is minder bekend. Daarnaast verhoogt 3M de veiligheid van mensen op het werk, door onder andere beschermende kleding en antislipoplossingen.

 

Wiltec
Een verantwoorde en veilige werkplek: dat is waar Wiltec voor staat. Wiltec levert een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding, afgestemd op uw specifieke situatie. Naast een uitgebreid servicepakket vertegenwoordigt Wiltec vele A-merken in de Nederlandse markt, waaronder Showa, HexArmor, Björnkläder, Arbesko, Swiss One en YouFocus.

 

PHOV

 

 


PHOV
 

Opleidingen Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne en Procesveiligheid.
Een veilige werkomgeving, dat wil iedereen! Om dit te bewerkstelligen zijn goed opgeleide professionals nodig. Dit zijn Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten en anderen die zich inzetten voor veiligheid op de werkvloer. PHOV biedt opleidingen om deze mensen en hun vakgebieden verder te ontwikkelen!

 

Emma

Emma
When ordinary shoes just aren’t up to the job, there’s always an Emma shoe that is. Schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Emma biedt meer veiligheid én meer comfort.

 

copla

 

 

 

Copla: Opleiding – Training – Consultants
Copla is al 25 jaar gespecialiseerd in veiligheidszorg met als doel het werk daadwerkelijk veiliger te maken. In heel Nederland verzorgt ze erkende opleidingen HVK en MVK, masterclasses, in-companytrainingen en coaching.

Copla consultants adviseren en begeleiden veiligheidskundigen, directies en ondernemingsraden van organisaties in uiteenlopende sectoren bij veiligheidszorg.

 

Content partnersCSR-centrum

 

 

 

OSHA

 

 

 

 

HR-MAR-SAL-Congres-Over-Duurzame-inzetbaarheid-Logo-RIVM-2013

 

 

 

Prevent-Partner

Reageer

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd, velden met een * zijn verplicht.

*

Neem onderstaande anti-spam code over: